Skip Navigation

Bliv frivillig

Har du lyst til at støtte den lokale musikscene, samtidig med at du selv får opbygget dine kompetencer og netværk, kan vi altid bruge flere hjælpende hænder. 

Hvis du kunne tænke dig at indgå i miljøet omkring den lokale live-scene, er du altid meget velkommen til at kontakte KulisseLageret - vi er det samme hold, som står bag Musikstedet. 

En stor del af opgaverne omkring KulisseLageret varetages af frivillige hjælpere. Du har mulighed for at blive en del af KulisseLagerets crew eller indgå i én af byens koncertarrangør-foreninger, som holder til på KulisseLageret. 

KulisseLagerets crew

Som medlem af KulisseLagerets frivillig-crew er du en del af holdet på alle måder. Vi står bag baren og i garderoben, men du kan også - i samarbejde med os - koble dig på mere specialiserede opgaver som fotograf, lystekniker, promoter eller vært/afvikler. 

Som frivillig får du forskellige fordele, fx gratis adgang til koncerterne. Du forventes at tage mindst fem vagter på en sæson.

Da vi på KulisseLageret er med i gruppen bag Wall of Sound, har du også mulighed for at melde dig som frivillig til festivalen.

Spot Crew

Er du mellem 15 og 25 år eller studerende, kan du melde dig til vores Spot Crew. Vi programlægger koncerter for netop dette segment, og målet er at spotte nye navne. Bl.a. tager vi hvert år på inspirationstur til Spot Festival i Aarhus. 

Som del af crewet får du mulighed for at være med til at booke og lave pr.

Arrangørforeninger

KulisseLageret er hjemsted for mange af byens koncertarrangør-foreninger. Foreningerne drives på frivillig basis og med en forkærlighed for en bestemt genre, fx hard rock, blues eller metal. Som del af en arrangørforening er du med til at programsætte, promovere og afvikle koncerter i tæt parløb med KulisseLagerets kontor og crew. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Hvis du har lyst til at blive frivillig, eller hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte spillestedsleder Jeppe Vind på mobil 22 60 41 50 eller mail kujv@horsens.dk

Kontakt os

Jeppe Vind, spillestedsleder

Mobil: 22 60 41 50

Mail: kujv@horsens.dk